Bezorging

Wij proberen – wat dan ook – met zorgvuldigheid te versturen. Studio Legenda is een eenmanszaak en de eigenaar ervan (Sebas) heeft soms ook wat andere werkzaamheden. Je bestelling wordt normaliter wel binnen een week verzonden, pre-orders en feestdagen uitgezonderd.

Beschikbaarheid

De verzending is altijd afhankelijk van het item in de bestelling met de langste levertijd. D.w.z.: Wanneer je bijvoorbeeld twee items bestelt waarvan één item een levertijd van 2 weken heeft, dan zal de hele bestelling zeker 2 weken duren voordat deze verzonden wordt. Het is helaas niet mogelijk dit op te splitsen, tenzij je 2 losse bestellingen doet.

Verzending

Het verzendproces gaat als volgt:

  1. Verpakken en aanmelden bij PostNL. Op dat moment ontvang je de melding dat de bestelling is afgerond.
  2. Pakketjes worden naar het postkantoor gebracht of gehaald door PostNL.
  3. Wanneer ze zijn ingescand ontvang jij een track & trace code.
  4. Je pakketje wordt geleverd.

Het verpakken en versturen van alle bestellingen kan soms enige tijd in beslag nemen – ervan uitgaande dat een product leverbaar is uit voorraad. Doorgaans is de verzendtijd (de tijd tussen het ontvangen van de bestelling en het werkelijk afgeven aan de bezorger) binnen een week, maar kan uitlopen naar twee weken.

Verpakkingen

Ongevouwen, grote posters, groter dan A4, worden verstuurd in kokers (pakketpost). Kleinere posters worden verstuurd in versterkte enveloppen (briefpakket). Het is ook mogelijk dat er producten in de shop worden aangeboden die worden verstuurd in een doos (pakketpost).

Pakketpost is doorgaans met Track & Trace.

Bezorging

De snelheid van bezorging is de verantwoordelijkheid van PostNL. Over het algemeen zijn ze binnen Nederland behoorlijk vlot. Zie de website van PostNL voor meer informatie.

Bezorger

Alle pakketten en poststukken worden verstuurd middels PostNL.