Coronavirus

In verband met het coronavirus Covid-19 neemt PostNL een aantal maatregelen. Ik laat alle bestellingen leveren via PostNL. Belangrijk om te weten: Bezorgingen gaan gewoon door.

PostNL heeft een eigen pagina met informatie over hoe zij omgaan met het virus.

Korte samenvatting:

  • Bezorgers zullen met jouw toestemming een handtekening zetten en je vragen om de laatste drie tekens van je legitimatiebewijs. Hou die dus bij de hand wanneer je een pakketje verwacht. Alle pakketjes worden met Track & Trace verzonden, dus je weet ongeveer wanneer het komt.
  • Wanneer je via een PostNL-Pakketpunt iets besteld, zorg ervoor dat het pakketpunt geopend is! Supermarkten hanteren gewone openingstijden, voorlopig.
  • Pakketjes kunnen géén virus verspreiden. Het virus overleefd de reis niet, urenlang op een pakketje of doos. Ook verstuur ik geen levend materiaal maar posters. Er wordt ook geen spuug gebruikt bij het dichtplakken van dozen – de plakstrip is gewone lijm. Ook hier overleeft het virus niet.

Heb je vragen of zorgen? Over je bestelling kan ik je helpen via hallo@studiolegenda.nl – wil je meer weten over het coronavirus, zie dan de website van het RIVM.

Sterkte met de sociale onthouding en beterschap, mocht het nodig zijn.

<3 – Sebas

Copyright © 2020 Studio Legenda. Alle rechten voorbehouden.