Boekhandels & winkels

Studio Legenda ontwerpt en produceert zoveel mogelijk werk zelf. Daarnaast verkopen wij ook gelicenseerd werk van andere ontwerpers.

Wij kunnen alles wat we in onze webwinkel hebben ook leveren aan boekhandels (met boekhandelkorting natuurlijk). Dit doen wij op afkoop.

Wij zorgen voor verpakkingen waar nodig, bijvoorbeeld bij posters. En we regelen presentatiemateriaal, bijvoorbeeld ingelijste showmodellen of miniaturen.

Een paar punten:

  • Wij leveren uitsluitend aan boekhandels voor het midden- en hoogsegment, en gespecialiseerde of reisboekhandels in deze segmenten.
  • Aan niet-boekhandels in deze segmenten kunnen we ook aantrekkelijke kortingen geven.
  • Een juiste presentatie van ons werk achten we zeer belangrijk. Bijvoorbeeld: Een poster met plakband op een wand geplakt is niet acceptabel.
  • Presentatiemateriaal kan bij ons worden geleend of gekocht. Dit doen we in overleg met jou. Uiteraard moet het ook in de winkel passen.
  • Wij verkopen posters vanaf 5 stuks en ansichten vanaf 10 stuks.
  • We doen geen individuele bestellingen voor klanten via boekhandels, daarvoor kan de klant terecht op onze website. Echter, we kunnen de klant wel een kleine korting geven als deze via jouw boekhandel (of winkel) bij ons koopt. Gebruik hiervoor ook het onderstaande formulier om zo’n code aan te vragen.

Neem contact op met Sebas van den Brink via onderstaand formulier voor meer informatie.

Graag met een korte beschrijvin van de boekhandel (specialisme, doelgroep, plaats, etc.) en waar je geïnteresseerd in bent.

Ik bevestig hiermee dat ik namens de boekhandel financiële transacties mag uitvoeren. Ik ben eigenaar of inkoop-gemachtigde werknemer.