Voor Kaartenmakers

Als jij een mooie plattegrond hebt gemaakt, of een andere illustratie die je kunt relateren aan infrastructuur of de bebouwde wereld, wij kunnen deze voor je uitgeven.

Studio Legenda verzorgt de productie, verpakking, reclame, voorraden, klantcontact en het betalingsverkeer. Kortom; alles wat met het runnen van een winkel te maken heeft.

Jij behoudt altijd je auteursrecht op jouw werk (we zouden het niet anders willen) en je kan na een periode de licentieovereenkomst kosteloos ontbinden als je dat wilt.

Uiteraard sturen we je een voorbeeld-overeenkomst vrijblijvend op zodat je die in alle rust kunt nalezen.

Rijk word je er niet van (wij ook niet, dit doen we voor de leuk), maar het maakt mensen blij, geeft je werk aanwezigheid en kán een handig zakcentje opleveren.

Wij selecteren op kwaliteit, originaliteit en verkoopbaarheid. Zo moet het te reproduceren zijn op een gangbaar formaat (de ervaring leert dat A- en met name B-formaten populair zijn voor posters) en om te zetten naar drukwerk. Wij helpen en adviseren hierbij, het liefst regelen we dit hele proces.

Uiteraard sturen we je een paar toe.

Weet je het nog niet zeker? Geen probleem. Vragen mag altijd. Gebruik onderstaand contactformulier om Sebas je vraag te stellen, of stuur een DM via Twitter aan @sebvandenbrink. Stuur eventueel een link naar een afbeelding van je werk.


Ik bevestig hiermee dat ik auteursrechthebbende ben van het werk.