Studio Legenda

Studio Legenda maakt en verkoopt unieke kaarten en plattegronden, nergens anders verkrijgbaar. Deze zijn door Sebas van den Brink ontworpen en uitgebracht. Het is een project ontstaan uit pure liefde voor kaarten en plattegronden. Veelal zijn het digitaal geïllustreerde kaarten en prenten: Het is dus ouderwets-modern handwerk, als het ware.

Snelwegkaart

Studio Legenda is het officiële thuis van de Snelwegkaart, de metroplattegrond van het volledige Nederlandse snelwegennetwerk. Alle af- en opritten, alle verzorgingsplaatsen, knooppunten en meer. Een mooi conversatiestuk voor aan de muur.

Koop Snelwegkaart

Spoorlijnkaart

Hier vind je de officiële Studio Legenda Spoorlijnkaart, de grote metroplattegrond van de Nederlandse lijndiensten. Alle stations, alle diensten, zelfs de museumlijnen en geprojecteerde trajecten.

Koop Spoorlijnkaart

Stadsplattegronden

Groningen alsof het op een raster ligt. Deze funky en unieke plattegronden klopt, geloof het of niet. Een stadsplattegrond met metroplattegrond regels.

Koop Stadsplattegrond

Ansichtkaarten

Een kaartenwinkel is niet compleet zonder ansichtkaarten, neem nou bijvoorbeeld de Studio Legenda Valentijnskaart(kaart). Met Valentine Island, vol liefdevolle details.

Koop Valentijnskaart

Kerktorens

Gelimiteerde, genummerde en gesigneerde digitale prints. Er bestaan maar 15 stuks van elk(!) Op is op en er komt geen herdruk. Echte verzamelobjecten, op mooi dik papier.

Koop Kerktoren

Copyright © 2021 Studio Legenda. Alle rechten voorbehouden.